Продукти:
200 г кашкавал
200 г сирене
4 бр. яйца
2 ч.ч. прясно мляко
6 с.л. брашно
75 г или масло
черен пипер
галета за поръсване
Начин на приготвяне:
Настъргва се кашкавала и сиренето на едро ренде. Отделно се разбъркват останалите продукти. Смесват се с кашкавала и сиренето и се объркват добре. Изсипват се в намаслена, набрашнена и поръсена с галета тавичка за предпочитане правоъгълна. Отгоре поръсете с галета. Пече се в предварително загрята фурна на 180С. Не се реже на парчета веднага изчаква се малко за да се оформят порциите.
* Сервира се с прясна салата или с каквато разполагате по желание.
Източник: Веселият готвач
Няма коментари:
Публикуване на коментар